Highwaymen

26 maj 2011

Har hämtat mina analoga bilder på expert nu. Blev förvånad över hur bra exponeringen blev, då jag inte har någon ljusmätare på den analoga kameran. Så det var kul! Kommer lägga upp bilder så fort jag scannat in dem.

Imorgon bär det av till Blekinge för att först träffa Frida i jämshög och sen vidare till min kusin David i karlshamn. Det ska bli skönt att byta miljö lite, även om det inte är speciellt långt iväg. Var länge sen jag träffade David så det ska bli kul! Hoppas bara på bra väder över helgen!

För övrigt är skolan snart färdig för denna terminen. Väldigt skönt, då jag är riktigt skoltrött! Har bara en cms uppgift kvar och en oppositionsrapport som jag snart är färdig med. Cms uppgiften går ut på att göra en portfolio eller markandsföra sig själv genom en wordpress sida. Wordpress = ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. (Riktigt nördigt haha!), antar att man blir lite nördig när man går en sån här utbildning. Men det är kul att lära sig nya saker!

Hoppas ni får en trevlig helg!





Living in paradise

22 maj 2011

Dags för lite uppdatering! Bor hos Frida och hennes härliga familj i ett stort trevåningshus just nu där jag har ett gästrum. De har jätte härligt uterum och trädgård som har varit grymt att få ta del av när det varit fint väder. Har haft roliga ute kvällar med Frida och mycket glädje av familjen. Kommer helt klart sakna dem när jag flyttar 30 maj till min egna lägenhet. Men det ska bli kul och skönt ändå. Är förvantansfull! Ska bli skit kul att få inreda själv och bestämma hur allt ska se ut. Tyvärr är det fjärdevåningen utan hiss, men jag ska nog få upp möblerna! haha

Det blev inga analoga bilder idag heller. Ni får vänta ett tag till. Precis lämnat in en ny rulle som snart är klar. Kanske blir det någon av de jag lägger upp nästa gång. Alla fall idag kommer bilder från en mysig kväll när jag och Ingrid gjorde pizza. Riktigt enkelt men ändå så gott!







Hemma gjord pizza, mumms!










Jag, ute i trädgården i härliga hängstolen! Foto Ingrid Sangberg






Foto Ingrid Sangberg





 

Är inte min nya lampa fin? Den ska med till nya lägenheten!







Stinas fina katt Chica, myser på mattan!







Bröllop

19 mars 2011


Andra gången jag fotograferar bröllop nu på egen hand utan Marit Lasson. Att fotografera bröllop är väldigt tacksamt även om man alltid är nervös innan. Det är bra att åka till platsen några dagar innan för att ta lite testbilder och se var det är bäst ljus. För det mesta brukar man fotografera brudparet innan eller efter vigseln. Men denna gången var jag med undertiden vilket var väldigt kul. Det var mycket kärlek i luften och gästerna var spända och förväntansfulla. Man blev rörd av deras löften och av att se riktig kärlek. Trodde inte jag skulle bli det, men det var väldigt stämningsfullt. Nästa gång tänker jag lägga ut analoga bilder istället tänkte jag.












RSS 2.0