Julafton

24 december 2011

Blev så mycket bättre än väntat. Började med en mysig start på morgonen, julfrukost hos mig, med vänner. Vi käkade och spelade julklappspelet. Blev mycket skratt och det var riktigt trevligt! Mina, Nattis och Ludvigs scones som vi bakade på morgonen blev ganska goda, dock lite väl tjocka. ( jag tar på mig skulden för det ) Men de var uppskattade ändå!

Klockan 15.00 blev det kalle hos mamma, av trötthet då vi var ute dagen innan råkade jag somna på soffan. Klockan 17.00 kom släkt och vi åt julmat. Riktigt trevligt och god mat från Lisas skafferi. Detta året var min kusin också med från Karlshamn, vilket förhöjde stämningen.

Slutade med att Ingrid, David och Casper satt i min soffa, när de åkt somnade jag.

En julafton full med kärlek, precis så som jag vill ha den!

Julfrukost hos mig, Natti, Carro, Ingrid och Marcus.



God frukost innehållande: scones, bullar, ost, marmelad, skinka, te, kaffe, choklad,
vindruvor, clementiner med mera.



Natalie, Fia, Ingrid och Marcus.




Marcus och Carro.



Julklappspelet slutade med att alla hade fått varsin julklapp när klockan ringde. Perfekt!



Julmys hos mamma med god mat.

Warszawa

17 december 2011

Inatt när jag kom hem från Malmö låg det ett julkort på golvet. Det var från Isabelle, hon hade skickat det ända från Warszawa. Fy fan vad glad jag blev, rent ut sagt! Saknar henne så sjukt mycket. Hon är en av mina bästa vänner som jag känner att jag kan realtera till när det händer något jobbigt i livet. Hon är en kämpe och gör allt för att fortsätta stå upp även om hon skulle ha en riktigt motgång. Jag beundrar henne att hon orkar ibland.

I september var jag och Ingrid där och hälsade på henne och nu ska jag snart åka dit igen. Den 27 december, närmare bestämt. Det ska bli jätte kul att komma ner där igen. Här är några bilder från när vi var där i September.


Gamla staden i Warszawa.




Kulturhuset





Isabelle bor tillsammans med en annan tjej som heter Linnea, här är deras kök.





Här är deras fina vägg, fylld med snygga kändisar och allt som säger emot förhållande.
"Äktenskap känns instängt!" haha






Ingrid och Isabelle och lite av mina ben i hennes mysiga rum.





Warszawa har ca 2 miljoner invånare.







Vi käkade jätte god och billig kina mat på ett ställe nära Isas lägenhet.








Gamla staden i Warszawa, så himla fint med alla gamla husen.








Gravity

11 december 2011

Skolan går framåt, inte många veckor kvar nu tills jag får vara lite ledig. Ska bli så himla skönt, då det varit väldigt intensivt den sista tiden.

Helgen har varit riktigt bra. Fredagen blev det bio med en tjej som jag är ledsagare till vi var och såg "Den sista mammuten", drama där Gérard Depardieu har huvudrollen. Väldigt speciell måste jag säga. Ingen film jag hade tittat på igen... Sen blev det idol final tillsammans med mamma, de flesta vet väl att Amanda Fondell vann, tyckte både hon och Robin var värda en första plats. Jag var så trött så jag somnade redan lite över 11.

Lördagkvällen spenderades med Ingrid och Sara (till en början med) efter vi gått ut mötte vi Saras bror (Pontus) och hans vänner och hennes pojkvän Christoffer. Sen träffa vi Casper, Max och hans vänner och Ludvig. Slutade med att vi landade i min lägenhet som vanligt. Riktigt bra kväll! Behövdes kärlek efter denna jobbiga veckan.


En kväll med pizza, vin och skratt och massa underbara vänner.




Sara och Ingrid i min lägenhet.